logo

Welkom bij Studio Vrijzicht

De plek voor werk en ontspanning. Ruimte huren, yoga-lessen en nog veel meer. Met gegarandeerd een schitterend, vrij uitzicht.
Contact
06 - 435 426 44
Foto's

Maandag - zaterdag

06 - 4354 2644

Merkebuorren 39, 9241 GB Wijnjewoude

Top

Covid-19 / Coronamaatregelen

Studio Vrijzicht / Covid-19 / Coronamaatregelen
 1. Bij (milde) verkoudheidsklachten en/of koorts (jezelf of je huisgenoten): blijf thuis. Geen zorgen: weblijven als yogi’s verbonden. Eventueel via online yogalessen.
 2. Het advies is om vanwege de hygiënemaatregelen je eigen materialen mee te nemen naar de les. Nu is het perfecte moment om jezelf een yogamat cadeau te doen. Neem dus je eigen yogamat mee, en indien mogelijk je eigen props (hulpstukken)! Studio Vrijzicht verkoopt yogamatjes voor €15,- per stuk.
 3. Vermijd fysiek contact en houd 1,5 meter afstand tussen deelnemers en docent. We kunnen elkaar begroeten met het namasté gebaar.
 4. Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog. Was thuis wel je yogakleding 😉
 5. Gebruik papieren zakdoeken en gooi deze na gebruik direct in de prullenbak. Dat is pas loslaten.
 6. Zit zo min mogelijke met je handen aan je gezicht.
 7. Wees een propere yogi: was, voor en na de les, thuis je handen en voeten!
 8. Bij maximale capaciteit zijn er geen looproutes in de zaal. Deelnemers kunnen tussendoor niet met behoud van de 1,5 meter afstand de zaal verlaten. Om deze opstelling toch veilig aan te kunnen bieden hanteren we de volgende gedragsafspraken:
 • Graag vooraf of achteraf gebruik maken van toilet. Of er is een pauzetijd nodig. Heb jij vaker een sanitaire pauze nodig, neem dan de plek bij de uitgang.
 • De zaal in- en uitgaan dient volgens een vast stramien te gaan. Bij binnenkomst worden de plaatsen die het verst weg zijn van de deur als eerste bezet en zo wordt de ruimte langzaam gevuld totdat de laatste plaatsen bij de toegangsdeur zijn bezet. Bij het verlaten van de ruimte wordt deze procedure in omgekeerde volgorde gedaan.
 • Kom jij terwijl er nog een yogales bezig is? Wacht dan buiten of in het kantoor zodat de verlatende
  groep en startende groep genoeg ruimte hebben.