logo

Welkom bij Studio Vrijzicht

De plek voor werk en ontspanning. Ruimte huren, yoga-lessen en nog veel meer. Met gegarandeerd een schitterend, vrij uitzicht.
Contact
06 - 435 426 44
Foto's

Maandag - zaterdag

06 - 4354 2644

Merkebuorren 39, 9241 GB Wijnjewoude

Top

Breng je lichaam in balans met meer visolie, omega 3.

Studio Vrijzicht / Breng je lichaam in balans met meer visolie, omega 3.

Hoe gezond ben jij op celniveau?

Heb jij vage klachten of laaggradige ontstekingen in je lichaam waardoor je last hebt van vermoeidheid, slecht slapen, hormonale klachten, huidklachten zoals eczeem of psoriasis, zit je
tegen een burn-out aan, ervaar je stress, wil je afvallen maar lukt dat maar niet, heb je last van pijnlijke spieren of gewrichten of andere chronische ziekten laat dan eens je omega 3-6 ratio testen.
Waarschijnlijk zijn je cellen niet optimaal gezond waardoor er juist laaggradige ontstekingen ontstaan. De basis voor vele chronische ziekten.

Vetzuren

Vetzuren zijn essentiële bouwstoffen voor onze hersenen. Het blijkt dat 9 op de 10 mensen te weinig omega 3 vetzuren binnen krijgt. Het is in talloze studies wetenschappelijk bewezen dat omega 3 vetzuren (visolie) voordelen heeft voor je lichaam en hersenen. Bij voldoende inname maakt het de cellen in je lichaam soepeler waardoor het makkelijker voedingsstoffen binnenlaat en afvalstoffen afscheid. De juiste visolie binnenkrijgen verlaagd daarmee de kans dat laaggradige ontstekingen je op lagere termijn ziek maken, zoals hart en vaatziekten, diabetis 2 en huidproblemen. De vetzuren balans zegt iets over de verhouding tussen omega 3 en omega 6 in het lichaam. Het liefst hebben we een verhouding van 1:5 om geen ontstekingen te krijgen. Nu zitten we gemiddeld rond de 1:25 met als gevolg ontstekingen.

Laaggradige ontstekingen

Deze ontstekingen kunnen ontstaan in je huid; acne, onrustige huid, psoriasis, eczeem, rosacea maar ook in je cholesterol huishouding (hart- en vaatziekten), of in je histamine afgifte met allergieën als gevolg. Door deze laaggradige ontstekingen kun je ook last krijgen van vage klachten en pijnlijke spieren of gewrichten. We eten tegenwoordig 15 á 20 keer zoveel omega 6 vetzuren ten opzichte van omega 3. Het eten van 4 keer per week vette vis, zoals zalm, haring of makreel is eigenlijk noodzakelijk. Maar echt realistisch is dit niet. Tegenwoordig is de vis ook niet meer zo zuiver en bevat het veel zware metalen. Daarom adviseer ik altijd een goede omega 3 olie aan.


Meten is weten

Kies voor een juiste, hoog gedoseerde en zuivere variant visolie. Liefst bevat de omega 3 olie meer DHA dan EPA en heeft hij een lage totox waarde. Ik werk samen met Eqology. Er zijn heel veel andere soorten omega 3 in de omloop, maar veel zijn niet zuiver. Dit merk je dan aan het feit dat hij een vissmaak heeft of dat je hem opboert of dat het dus uiteindelijk niets doet voor je cellen. Ik heb verschil ervaren en wil jou er ook kennis mee laten maken. Door middel van een onafhankelijke vetzurentest kun je je waardes laten controleren. Als afgestudeerd leefstijlcoach kun je bij mij een vetzurentest doen en visolie bestellen.

Wat krijg je bij een Omega 3 vetzuren test?

  • Consult bij mij in de studio (30 min)
  • Afname vetzuren test (de eerste krijg je van mij cadeau)
  • Twee flesjes omega 3 olie in de eerste maand
  • Elke maand krijg je automatisch je fles omega 3 olie thuis gestuurd
  • Na 5 maanden een nieuwe afspraak voor de tweede test
  • Eerste maand €122,- i.v.m. de dubbele dosis + tweede test
  • v.a. maand twee t/m maand zes is het €39,- p.m.
  • €5,90 verzendkosten per maand

Eqology werkt bewust met een traject van 6 maanden omdat het 120 dagen duurt voordat je bloedcellen zijn vernieuwd. Korter suppleren heeft geen zin.

Bel of mail me voor een afspraak.
Margriet Sijtsema-Tolsma
06-43542644
info@studiovrijzicht.nl